O firmi Inox partner doo

Poduzeće INOX PARTNER je osnovano 2000. godine i od tada stalno usavršava i producira proizvode najviše kvalitete uz najpovoljnije cijene u cilju zajdničkog uspjeha sa našim kupcima, u područjima prehranbene, kemijske industrije, arhitekture i građevinarstva.»Ispunjavanje 100% zahtjeva kupaca pripada našoj samosvjestii to je naša dnevna obaveza.«Dobro organiziran proizvodni proces i veliko stručno metalurško znanje uposlenika je doprinijelo prepoznatljivom imidžu poduzeća.

NAŠA FILOZOFIJA: Stalno rastuća potražnja za našim proizvodima zahtjeva jedan konstantan i visok nivo kvalitete!Mi isporučujemo u dogovorenom terminu i dogovorenoj kvaliteti.Kontinuirano osiguranje i poboljšanje ovih navedenih mjerila kao i smanjenje zagađivanja okoliša su poznati stavovi firmine filozofije.

BUDUĆNOST: Konsekventna politika poduzeća u smislu poboljšanja u istraživanju i razvoju, kompetentnosti, jedan ravnomijerno visok standard kvalitete kao i iskren odnos prema kupcima, dobavljačima i radnicima su naši dnevni zadaci za budućnost

Pretraga